יום שישי , ספטמבר 25 2020
דף הבית / לכבוד פסח: מתכון למצהברייט של פטריות

לכבוד פסח: מתכון למצהברייט של פטריות

בפסח, האוכל הוא המרכיב המרכזי של החג. השף אלרן גולדשטיין עם מתכון נחמד וקליל ללביבות מצה לכבוד פסח שישדרג כל ארוחה.

מצהברייט של פטריות
תוכן מקודם

מעדניית גולדשטיין בצומת סביון עם מתכון חדש לקראת הפסח
כמות מנות 8 לביבות גדולות או 16-18 קטנות:
מצרכים:
3 מצות שרויות במים כ-1 שעה(בלי קיצורי דרך)
3 ביצים טרופות
70 גרם גבינת כנען(כ-3 כפות)
70 גרם מוצרלה מגורדת(כ-3 כפות)
2 פטריית פורטובלו
2 גבעולים של טרגון מופרדים מעליהם.
2 כפות פטרוזיליה קצוצה או שמיר
מצהברייט של פטריות


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "אונו ניוז" info@ononews.co.il


אופן הכנה:
לאחר השריית המצות מסננים וסוחטים מנוזלים, מוסיפים את הביצים מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המרכיבים, מתבלים במלך ופלפל לפי טעם. מחממים מחבת לחום בינוני מוסיפים 1/3 כוס שמן תירס ובעזרת כף מניחים מן המסה ויצרים לביבות. מטגנים עד גוון זהוב מכול צד מגישים .
מצהברייט של פטריות

הגשה:
עם שמנת חמוצה יוגורט או קרם פרש.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@ononews.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

סמל אלאור אמיגה מיהוד. צילום דוברות צהל

תעודת הצטיינות הוענקה לסמל אלאור אמיגה מיהוד