הפשטידה שתעשה לכם את הקיץ – היא פשוטה, היא קלה, היא קייצית ואווירית. הפשטידה המאכל שכל כך קל להכין, במינימום זמן ועם כל בני הבית.
השף גולדשטיין, ממעדנית גולדשטיין בצומת סביון, הכין לנו מתכון בריא וקל לביצוע. אז תעתיקו את רשימת המצרכים, גשו לסופר ותוך שעה הפשטידה כבר מוכנה.
המצרכים:
1 גביע שמנת חמוצה
1/3 גביע שמנת מתוקה
3 ביצים
2 כפות קמח טופח
מלח ופלפל שחור גרוס
המרכיב המשתנה:
1 קישוא
1 בצל קטן
עשבי תבלין טריים ,כמו שמיר,בזיליקום, טרגון, או מה שאוהבים.
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
אופן הכנה:
טורפים את המרכיבים יחד למסה אחידה ,קודם את הקמח עם השמנת חמוצה ואז מוסיפים את שאר מרכיבי הרויאל.
חותכים את הירקות או מגרדים ומאדים על מחבת עם חמאה כ- 5-6 דקות מקררים מאט ומערבבים עם מסה של הרויאל. מעבירים לכלי פיירקס או מגש אינגליש קייק. אופים בתנור שחומם ל – 175 מעלות למשך 35-25 דקות או עד גוון זהוב וכשרואים שהפשטידה עולה באופן אחיד.
קומבינציות מנצחות:
– רק עם בצל מטוגן טימין צנובר.
– בטטה מאודה אגוזי מלך שמיר ואגוז מוסקט.
– ירקות ,פלפל אדום, חציל קלויי וכרובית מאודה עם תערובת עשבים.
– עם ספגטי מבושל ילדים מאוד אוהבים.
– תירס ובצל מטוגן, גם מתאים לילדים.
– אפשרות להוסיף גבינות.
השף גולדשטיין
צומת סביון
לאתר
טלפון – 03-5330304
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]