יום ראשון , ספטמבר 22 2019
דף הבית / חדשות חמות / סודות מהטבח – עוף במילויי אגוזי פקאן ועשבי תיבול

סודות מהטבח – עוף במילויי אגוזי פקאן ועשבי תיבול

השף גולדשטיין - עם מתכון מנצח לכרעיים של עוף קריספיים, כאלה שרק צריך לשים על האש והריחות הארומטיים של עשבי התיבול יעשו כבר את העבודה

המעדנייה של גולדשטיין סביון

ערבי הקיץ הנעימים הם אחלה מפלט, להדליק את המנגל לארוחת ערב עם חברים. השף גולדשטיין הכין עבורכם מתכון קל להכנה לשדרג את הכרעיים על האש

 

הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז וקבלו עדכונים בזמן אמת
יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "אונו ניוז" info@ononews.com

6 יח' כרעיים של עוף

להכנת המילוי:

200 גרם פקאנים קלופים

1/4 זר עלי סלרי

1/4 זר עלי פטרוזיליה

1/2 זר עלי טרגון

7 שיני שום

1/2 כוס שומן אווז או שמן תירס

מלח ופלפל לפי טעם.

המעדנייה של גולדשטיין סביון

אופן הכנת המילוי:

לטחון במעבד מזון את המרכיבים עד אשר מתקבלת מסה סמיכה ונוחה לזילוף להשלים טעם מלח ופלפל שחור גרוס.

להעביר לשק זילוף עם צינטר עגול קוטר 1/2 ס"מ.

מילויי העוף:

לוקחים את הכרעיים ומפרידים את העור מהבשר לאורך הנתח עד הפולקה. ע"י החדרה של אצבע מתחת לעור בעדינות מבלי להפריד את העור מהבשר כלומר להשאיר אזורים מסביב לאצבע מחוברים לבשר שהמילוי לא יברח החוצה .

תיבול של העוף:

6 כפות שמן תירס

1 כף פפריקה

מלח ופלפל

מאכסנים את הכרעיים במקרר כאשר הן מוכנות לצלייה בתוך מגש פיירקס או כלי הגשה יפה עמיד לחום עטוף בניילון ניצמד.

 

להזמנות – השף גולדשטיין
צומת סביון 
לאתר
טלפון – 03-5330304

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

שף גולדשטיין

מיוחד לראש השנה – מרק עוף חגיגי