המתכון השבוע של גולדשטיין – והפעם, סלט גזר, תפוח וסלק חי שיהפוך את ארוחת החג שלכם לעשירה יותר.
סלט גזר תפוח וסלק חי
2 סלקים בינוניים |
גזרים 2 |
תפוח גרנד סמיט 2 |
לרוטב
7 כפות חומץ יין אדום |
3 כפות שמן תירס |
3 כפות שמן זית |
1 כף שמן סומסום |
1 שן שום קצוצה |
3 כפות סוכר דמררה או רגיל |
קורט פלפל שחור גרוס |
3/4 כפית מלח |
אופן הכנה:
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
לקלף את הסלק הזר והתפוח ולחתוך לשערות דקיקות בעזרת מנדולינה ,חשוב מאוד להקפיד על מראה חיתוך הירקות זה חלק מאוד חשוב במראה הסלט ואיך שהוא נטעם בפה. לערבב בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב ולמזוג את הרוטב בהדרה על הסלט לערבב לבדוק טעם ובימדה וצריך להוסיף עוד רוטב, מוכן.
טיפים:
- ניתן לקנות ירקות תערובת שערות ירקות בסופר.
- ניתן להוסיף לפני הגשה פיצוחים קלויים, סומסום קלויי, חמוציות, פקאן סיני.
להזמנות – השף גולדשטיין
צומת סביון
http://www.maadania.co.il/
טלפון – 03-5330304
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]