האם אתם יודעים מאיפה קיבלו הפיצוחים את שמם?! מתברר כי הכינוי הגיע משום שחלקם של הפיצוחים הוא בעל קליפה שנדרש לפצח. בשפה העברית השתרשה המילה 'פיצוחים' ככינוי למגוון סוגי אגוזים /זרעים קלויים, אותם נוהגים לאכול כחטיף, אבל בזהירות, כי מספר הקלוריות עלול להגיע בממוצע ל500 קלוריות למאה גרם!…
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
את העסק פתח שאול, בעקבות הצעתו של חבר ובסיועו של חמו והוא ממש לא מתחרט על כך. "אני עובד באהבה", כך הוא אומר ואנחנו שאלנו: 'מה הפיצוחים הכי מבוקשים ופופולרים, כיצד אתה קולה את הפיצוחים והופך אותם לממכרים במיוחד? מה עוד ניתן לקנות במעדנייה?
בביקורנו גם הספקנו לשמוע תשבחות מהלקוחות כמו: "אני אוהב לבוא אל שאול, גם כי הוא מחייך ונחמד, והכל טרי כאן -בחנות הפיצוחים ביהוד".
סיבוב קצר בחנות מפעיל את בלוטות הטעם וגורם לרעב פתאומי, למרות שמדובר בשעת בוקר לא מאוחרת. הצצה במקרר מגלה שיש כאן אינספור סוגי סלטים, דגים מעושנים ומלוחים, גבינות וחמוצים תוצרת בית, כולל סחוג תימני אסלי, פלפל צ'ומה בטעם מיוחד, לחמים מיוחדים ועוד.
בשקים הצמודים לקיר, המסודרים להפליא ואפשר לקנות על המשקל, קטניות טריות וגם תבלינים טריים ואיכותיים בקופסאות נוחות, כולל תבלינים ללא מלח, למי שמקפידים על תזונה נטולת נתרן. ולנמנעים מסוכר, יש כאן מתוקים מעוגיות ועד חלוות ללא סוכר.
לכל מי שחוגג אירוע, יודע שבפיצוחי גל – חנות הפיצוחים ביהוד ,אפשר להשיג ממתקים על המשקל ,מרציפן ומלבי, גרנולה תוצרת בית, סילאן טבעי ללא סוכר וכל מה שקשור בטרנד הבריאות מזרעי ג'וגי ברי ועד דוחן.
לכל מי שאוהב/ת לאפות, יש כאן בצק קדאיף אמיתי, פרג טרי וטחון במקום, כולל בוטנים, שקדים וכל סוגי אגוזים טחונים. ואם מתחשק לכם קפה הפוך וחם- שאול ישמח להכין לכם ותוכלו להתענג לכמה רגעים במתחם הישיבה ממול החנות.
מה הפיצוחים הכי מבוקשים ?
"הכי פופולריים, הגרעינים השחורים וגרעיני האבטיח, שבלעדיהם קשה לתאר צפייה במשחקי כדורגל, ואני ממליץ לסיים איתם את האירוח/ ארוחת שבת. האנשים משתגעים גם על בוטנים, אותם אני קולה עם מלח ואני יודע מניסיון שהכי קשה להפסיק לנשנש.."
מה מייחד את הקלייה שלך בפיצוחי גל, חנות הפיצוחים ביהוד?
"הדרך בה אני קולה את הפיצוחים בתנור, גורמת ליבוש ואידוי הנוזלים ומעניקה מעין 'קרמליזציה' של הסוכרים, כך שטעם הפיצוח משתנה לגמרי, לדוגמה: טעמם של שקדים קלויים שונה מטעמם של הטבעיים. כמובן שיש את אלה שמעדיפים פיצוחים טבעיים וגם את אלה יש כאן בשפע- רק תבואו…".
פיצוחי גל – חנות הפיצוחים ביהוד
מתחם שוק אשכנזי
טלפון: 036325050
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
הפיצוחים הכי טובים בארץ! בעל העסק ומשפחתו הכי נחמדים בעולם! הכל טרי טרי טעים טעים! מספק גם שירותים נלווים כמו שירותי דואר וחבילות! ממליצה בהרבה חום ואהבה.
מעבר לאיכות שבאמת מאופינת בטריות ראוי לציין את השרות .
תמיד נקי ומסודר, אני קונה רק שם