8 נתחים של סלמון טריים נקיים מקוצים והדרות הדג עם העור במשקל של 200-220 גרם
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
תערובת עשבי תבלין:
עלים מ 6 ענפי תימין
¼ זר פיטרוזיליה קצוצה
¼ זר שמיר קצוץ
1/2 כוס עלי בזיליקום
1 כף שום קתוש
1 לימון חתוך לקוביות
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל גרוס
מערבבים את כול מרכיבי הציפוי
מתבלים את הדג במלח ופלפל מכול צדדיו כולל העור
מניחים בתבנית עם נייר פרגמנט משומן
מניחים את הדג על גבי העור
ומניחים מתערובת הציפוי כך שתכסה את כול שטח העליון של הדג
לחמם תנור ל 230 מעלות ולצלות לפני ההגשה כ-9 דקות ולהגיש מיד.
לחצו לייק לעמוד הפייסבוק והישארו מעודכנים – אונו ניוז
רוצים להגיב לכתבה? הכנסו לקבוצה – חדשות אור יהודה
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ חדשות אור יהודה – להצטרפות
ישירות למייל – כל מה שקורה בעיר – להרשמה
טיפים:
-אפשר לצפות פילה דג שלם להכניס לתנור ולהגיש באותו כלי.
– אפשר לחלק מראש את נתחי הסלמון לחצאים ולהכין באותה צורה למנה ראשונה .
המעדניה של גולדשטיין
להזמנות חייגו : 03-5330304
מרכז מסחרי צומת סביון סמוך לתחנת הדלק פז
לאתר המסעדה לחצו כאן!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]