השנה, איכשהו בזכות הקורונה, כולם התחילו לאפות, לחמים וחלות, פיתות ועוגיות ועכשיו עוגת גבינה תחת כל עץ רענן ולצד כל בריכה מתנפחת ( כותבת את המילים בשיא גל החום המוזר הזה).
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
קשה לבחור בעוגה אחת, יש כל כך הרבה וכולן מעולות אבל זאת שפה בכל זאת תמיד מצליחה, נימוחה מהסוג הקרמי, עם שוקולד לבן שעוזר לה להתייצב ולפתח טעמים מעולים.
עוגת גבינה ושוקולד לבן
200 גרם עוגיות חמאה
70 גרם חמאה מומסת
700 גרם גבינת שמנת 30 אחוז
70גרם שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד לבן
120 גרם סוכר, חצי כוס ועוד כף
300 גרם ביצים, 5 לארג’
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל140 מעלות מרסקים את עוגיות החמאה ומערבבים עם חמאה.
מהדקים לתחתית התבנית.מקררים. ממיסים את השוקולד הלבן. מרתיחים את השמנת.
מערבבים יחד. מערבבים את הגבינה הסוכר והביצים במהירות נמוכה ומוזגים את תערובת השוקולד.
מוזגים לתבנית. מניחים בתבנית נוספת וממלאים אותה במים חמים עד לגובה העוגה. אופים להתייצבות. כשעה. מוציאים מהתנור ומתבנית המים ומצננים. מקררים היטב לילה. מקשטים בפירות טריים או בשמנת חמוצה מעורבבת עם קצת אבקת סוכר.
חג שמח דלית קפלן, קונדיטורית ובעלת הקייטרינג החלבי, תופין ומנחה ותיקה של סדנאות קונדיטוריה.
מוזמנים לבקר בעמוד הפייסבוק של תופין- דלית קפלן ו באינסטגרם
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]