יום חמישי , יולי 9 2020
דף הבית / חדשות חמות / חג השבועות – עוגת גבינה שתמיד מצליחה

חג השבועות – עוגת גבינה שתמיד מצליחה

קשה לבחור לכבוד חג השבועות בעוגה אחת, יש כל כך הרבה וכולן מעולות אבל זאת שפה בכל זאת תמיד מצליחה עם שוקולד לבן שעוזר לה להתייצב ולפתח טעמים מעולים. דלית קפלן עם מתכון קל וטעים לשבועות

עוגת גבינה ושוקולד לבן
עוגת גבינה ושוקולד לבן - תופין - דלית קפלן

השנה, איכשהו בזכות הקורונה, כולם התחילו לאפות, לחמים וחלות, פיתות ועוגיות ועכשיו עוגת גבינה תחת כל עץ רענן ולצד כל בריכה מתנפחת ( כותבת את המילים בשיא גל החום המוזר הזה).


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "אונו ניוז" info@ononews.co.il


קשה לבחור בעוגה אחת, יש כל כך הרבה וכולן מעולות אבל זאת שפה בכל זאת תמיד מצליחה, נימוחה מהסוג הקרמי, עם שוקולד לבן שעוזר לה להתייצב ולפתח טעמים מעולים.

עוגת גבינה ושוקולד לבן

200 גרם עוגיות חמאה

70 גרם חמאה מומסת

700 גרם גבינת שמנת 30 אחוז

70גרם שמנת מתוקה

250 גרם שוקולד לבן

120 גרם סוכר, חצי כוס ועוד כף

300 גרם ביצים, 5 לארג'

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל140 מעלות מרסקים את עוגיות החמאה ומערבבים עם חמאה.

מהדקים לתחתית התבנית.מקררים. ממיסים את השוקולד הלבן. מרתיחים את השמנת.
מערבבים יחד. מערבבים את הגבינה הסוכר והביצים במהירות נמוכה ומוזגים את תערובת השוקולד.

מוזגים לתבנית. מניחים בתבנית נוספת וממלאים אותה במים חמים עד לגובה העוגה. אופים להתייצבות. כשעה. מוציאים מהתנור ומתבנית המים ומצננים. מקררים היטב לילה. מקשטים בפירות טריים או בשמנת חמוצה מעורבבת עם קצת אבקת סוכר.

חג שמח דלית קפלן, קונדיטורית ובעלת הקייטרינג החלבי, תופין ומנחה ותיקה של סדנאות קונדיטוריה.

מוזמנים לבקר בעמוד הפייסבוק של תופין- דלית קפלן ו באינסטגרם 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל info@ononews.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

עדי בלומנפלד

עדי בלומנפלד נבחרה למנכ"לית החברה לפיתוח אור יהודה