השף אלרן גולדשטיין, ממעדניית גולדשטיין בצומת סביון, שם מתמחים בהכנת אוכל מוכן ממטבח השף. מציע לגולשי אונו ניוז, מתכון לעוף עם פקאנים ועשבי תיבול
לכתבות קודמות –
צלי כתף עגל
חזה הודו עם פירות יבשים
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
המצרכים:
6 יח’ כרעיים של עוף
המילוי:
200 גרם פקאנים קלופים
1/4 זר עלי סלרי
1/4 זר עלי פטרוזיליה
1/2 זר עלי טרגון
7 שיני שום
1/2 כוס שומן אווז או שמן תירס
מלח ופלפל לפי טעם.
אופן הכנת המילוי:
לטחון במעבד מזון את המרכיבים עד אשר מתקבלת מסה סמיכה ונוחה לזילוף להשלים טעם מלח ופלפל שחור גרוס. להעביר לשק זילוף עם צינטר עגול קוטר 1/2 ס”מ.
מילויי העוף:
לוקחים את הכרעיים ומפרידים את העור מהבשר לאורך הנתח עד הפולקה. ע”י החדרה של אצבע מתחת לעור בעדינות מבלי להפריד את העור מהבשר כלומר להשאיר איזורים מסביב לאצבע מחוברים לבשר שהמילוי לא יברח החוצה . מזלפים מתחת לעור את המילויי ומתבלים.
תיבול של העוף:
6 כפות שמן תירס
1 כף פפריקה
מלח ופלפל
מאכסנים את הכרעיים במקרר כאשר הן מוכנות לצלייה בתוך מגש פיירקס או כלי הגשה יפה עמיד לחום עטוף בניילון ניצמד.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]