לתערובת המסה
3 ביצים
1/2 גביע של יוגורט (100גרם)
1 כף קמח טופח או רגיל אם אין
1/4 בצל קצוץ ומטוגן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כף בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל שחור גרוס
מחבת עם ידית חסינת חום לכניסה לתנות
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-220 מעלות על אופציה של גריל או חום עליון,
מערבבים היטב את כול המרכיבים
מחממים מחבת לחום בינוני, מוסיפים 3-4 כפות שמן זית, מוזגים את המסה של החביתה
ומטגנים כ-דקה וחצי על חום בינוני ומעבירים לתנור לסיום אפייה וקבלת גוון זהוב בחלקה העליון של החביתה.
הגשה :
אופים את החביתה יוגורט בטאבון או בתנור ומגישים יחד עם המחבת הלוהטת על גבי מגש עץ,
מניחים מעל החביתה כף לבנה פסטו ועלה פטרוזיליה לקישוט.
תוספות מנצחות למנה:
1.פיטריות ובצל מוקפצים וקוביות פטה או גבינת צאן.(תוספת זו מאדים ומוסיפים למסה)
2.ירקות קלויים – בצלים, פלפלים אדומים, קישוא, חציל.(קולים את הירקות ומוסיפים למסה לפני הכניסה לתנור)
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]