משטרת ישראל מפרסמת את סיכום הנתונים לרבעון הראשון של שנת 2026, המפרט את עבירות הרכוש המרכזיות בגזרתנו. הנתונים מתמקדים בארבע קטגוריות: גניבת רכב, גניבה מתוך רכב, התפרצות לדירות והתפרצות לבתי עסק.
על פי הנתונים הרשמיים של משטרת ישראל לרבעון הראשון של שנת 2026, תמונת עבירות הרכוש באזור בקעת אונו נחשפת במלואה. הנה הפירוט המלא לפי יישובים, המציג בבירור אילו ערים סובלות יותר ממכת הגניבות והפריצות.
גניבות רכב: 35 מקרים שנרשמו ברבעון הראשון. בנוסף, התרחשו בעיר 7 מקרי גניבה מתוך רכב, 4 התפרצויות לדירות ו-4 התפרצויות לעסקים ומוסדות.
נרשמו 31 מקרי גניבות רכב. כמו כן, מדווחת המשטרה על 6 מקרים של גניבה מתוך רכב, 7 התפרצויות לדירות ו-7 התפרצויות לבתי עסק ומוסדות בעיר.
העבירה הנפוצה ביותר הייתה גניבת רכב עם 16 מקרים. בנוסף, נרשמו בעיר 3 גניבות מתוך רכבים, 2 פריצות לדירות ו-2 פריצות לבתי עסק.
נגנבו 13 כלי רכב ונרשמו 3 מקרים של גניבה מתוך רכב. בגזרת המבנים, נרשמו ביהוד 3 התפרצויות לדירות ו-5 התפרצויות לבתי עסק ומוסדות.
נרשמו 3 גניבות רכב בלבד. שאר הנתונים בעיר כוללים מקרה אחד של גניבה מתוך רכב, פריצה אחת לדירה ו-2 פריצות לעסקים ומוסדות.
רושמת את הנתונים הנמוכים ביותר באזור. היישוב נקי לחלוטין מגניבות רכב (0 מקרים) והתפרצויות לעסקים (0 מקרים). האירועים היחידים שנרשמו ביישוב הם מקרה אחד של גניבה מתוך רכב ומקרה אחד של התפרצות לדירה.
טבלת הנתונים המלאה (רבעון ראשון 2026):
| יישוב | גניבת רכב | גניבה מתוך רכב | התפרצות לדירות | התפרצות לעסקים ומוסדות |
| אור יהודה | 35 | 7 | 4 | 4 |
| גבעת שמואל | 31 | 6 | 7 | 7 |
| קריית אונו | 16 | 3 | 2 | 2 |
| יהוד | 13 | 3 | 3 | 5 |
| גני תקווה | 3 | 1 | 1 | 2 |
| סביון | 0 | 1 | 1 | 0 |
להצטרפות לקבוצת העדכונים בזמן אמת >> לחצו כאן
קרה משהו מעניין בשכונה? נתקלתם בסיפור שחייבים לספר? צרו איתנו קשר במייל [email protected] או בוואטסאפ
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]
אונו News 


