שבת , יולי 2 2022
דף הבית / צים אורבן גני תקווה / לראשונה מחוץ לתל אביב- מה פותח השף אהרוני בגני תקווה?

לראשונה מחוץ לתל אביב- מה פותח השף אהרוני בגני תקווה?

הסניף אמור להיפתח בסוף הקיץ או לקראת תחילת החגים במרכז 'צים אורבן' ביישוב. ראיון עם תמרה בתו של אהרוני בכתבה לפניכם

השף ישראל אהרוני. צילום: גבריאל בהרלייה
השף ישראל אהרוני. צילום: גבריאל בהרלייה

בשורה משמחת לאניני הטעם שבגני תקווה. בקרוב תיפתח במרכז 'צים אורבן' ביישוב קצביית בוטיק של השף הוותיק ישראל אהרוני. מדובר בקצבייה השלישית בסך הכל של השף הידוע, אחרי שני סניפים בתל אביב: סניף הדגל ברחוב שינקין וסניף נוסף ברחוב אופנהיימר בעיר.


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של אונו ניוז

רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של אונו ניוז


תמרה אהרוני, בתו של ישראל ושפית מכובדת בפני עצמה, מספרת ל'אונו ניוז' על הייחודיות של הסניף וההחלטה לפתוח את הסניף השלישי דווקא בגני תקווה.

השף ישראל אהרוני. צילום:אסף קרלה
השף ישראל אהרוני. צילום:אסף קרלה

תמרה ברוכים הבאים לגני תקווה

"תודה רבה"

מה אפשר למצוא אצלכם בקצבייה?

"כמובן שבראש ובראשונה בשר איכותי. את הבשר שלנו אנו בוחרים בפינצטה, אפשר למצוא אצלנו את כל סוגי הנתחים והבשר הטחון וגם כמובן עוף, הכל בתוצרת שלנו ובאיכות גבוהה. ניתן להשיג אצלנו גם מוצרי בשר קפואים כמו קציצות, נקניקיות והמבורגרים. בנוסף גם בסניף החדש בגני תקווה ניתן יהיה ליהנות מהרוטיסרי שלנו – אותו אפשר יהיה לקחת הביתה או לשבת ולאכול במקום עוף נהדר עם תפוחי אדמה. וכמובן גם בסניף החדש בגני תקווה אפשר לרכוש סכינים מקולקציית הסכינים של אבא."

השף ישראל אהרוני. צילום:אסף קרלה
קצביית הבוטיק של השף ישראל אהרוני. צילום:אסף קרלה

מה גרם לכם להגיע דווקא לגני תקווה?

"חיפשנו קצת לצאת מתל אביב ולפתוח סניף מחוצה לה. התלהבנו מאוד מהמתחם בגני תקווה וגם מהשכונה שהתאימה לנו כמו כפפה ליד."

מה יהיה ייחודי לסניף בגני תקווה?

"מדובר בעצם במותג החדש שלנו. הוא אמנם מתבסס על הקצביות הקיימות, בפיקוח של המאסטר אהרוני, אך החידוש הכי מעניין הוא שבקצבייה הזו יהיה בנוסף לכל מה שאנו מציעים גם המבורגריה של אהרוני, אותה הצגנו לפני שבועיים בטעם העיר תל אביב והיא זכתה לביקורות נלהבות."

WhatsApp Image 2022-06-10 at 11.21.29

"הלקוחות שלנו יוכלו ליהנות מהמבורגר איכותי וצ'יפס ולאכול במקום או לקנות טרי ולקחת הביתה. הכל כמובן מאוד איכותי, החל מהפיתוח של הלחמנייה שהיא לדעתי מושלמת, ועד לרמת הרוטב. ההמבורגר הכי קלאסי שיש ועם זאת הכי איכותי וטעים."

הסניף הוא בהנהלתך, האם אבא יגיע לסניף?

"בהחלט. אבא מאוד אוהב לעמוד ולחלק מתכונים וטיפים לכל מי שחפץ בכך, זה החלק החביב עליו. אני לא יכולה להבטיח שהוא יהיה שם כל יום אבל בהחלט הוא יגיע."

כולנו מחכים, מתי הפתיחה?

"אנחנו מקווים שנוכל לפתוח לקראת סוף הקיץ ובמקסימום לקראת החגים הבאים לטובה. אני יכולה להבטיח לתושבי גני תקווה שהם ייהנו מאוד מהקצבייה שלנו."

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אולי יעניין אותך גם:

עיצוב ללא שם (58)

"זכייה בתחרות תעזור לי ליצור שינוי חברתי" הכירו את עדי יעקבי מקריית אונו